بازدید امروز : 16
بازدید دیروز : 29
کل بازدید : 90432
کل یادداشتها ها : 1512
علت دیدن خون در مایع منی چیست و چرا این امر اتفاق می افتد و درمان آن چگونه است؟طبق گفته اورولوژیست ها اولین علامت و نشانه سرطان در سنین پیری است!
یک اورولوژیست با اشاره به اینکه وجود خون در مایع منی بیماری نسبتاً شایعی است و مایع منی خونی میتواند در هر سنی اتفاق بیفتد، گفت: «گرچه وجود خون در مایع منی اکثراً علل خوش خیمی دارد ولی در سنین بالا باید آن را جدی گرفت.»
دکتر صفری نژاد با بیان اینکه وجود خون در این مایع در سنین زیر 40 سالگی تقریباً همیشه خوش خیم است، ولی در مردان مسنتر گاهی علت مایع منی خونی یک بدخیمی یا سرطان است، اظهار داشت: «در سنین بالا وجود خون در مایع میتواند نشان از وجود یک بیماری خطرناک مثل سرطان پروستات و کیسههای منوی باشد.»
وی در ادامه با ذکر این نکته که در خصوص میزان شیوع واقعی این عارضه میان مردان آمار دقیقی در دست نیست، گفت: «بسیاری از افرادی که به این مشکل دچارند، به پزشک مراجعه نمیکنند و در بسیاری از موارد این عارضه تشخیص داده نمیشوند، بنابراین میزان شیوع آن مشخص نیست.»
این استاد دانشگاه در ادامه بابیان اینکه برخی بیماریها ممکن است همراه با مایع خونی باشد، گفت: «ابتلا به فشارخون، بیماریهای کبدی، لنفوم، آمیلوئیدوز و اختلالات انعقادی مثل هموفیلی ممکن است با مایع منی خونی همراه باشد. اما از دیگر علل وجود خون در مایع منی میتوان به بیماریهای پروستات، مجرای ادرار، بیماریهای خود کیسههای منی و عفونتها (که در 40 درصد موارد علت وجود خون در مایع منی هستند) و همچنین ضربه به بیضه و آلت تناسلی (در 2 درصد موارد) و عمل جراحی همورویید اشاره کرد.»
صفری نژاد در پایان با اشاره به اینکه اگر وجود خون در مایع منی بیش از 2 ماه طول بکشد، حتماً نیاز به بررسی دارد، گفت: «بیشتر مردان مبتلا به مایع منی خونی دارای حملات مکرر هستند و هر مردی بیش از 10 بار دارای مایع منی خونی باشد، نیاز به بررسی کامل دارد.»
برچسبها: بیضه, بیماری های مردان, خون, خون در مایع منی, رابطه جنسی, سرطان, سرطان پروستات, علت وجود خون در مایع منی, مایع منی, مجله زناشویی, نکات زناشویی
منبع : ahleiran.ir
«مردی 40 ساله و دچار انزال زودرس هستم. من و همسرم هر دو به شدت از این موضوع رنج میبریم. خواهشمندم درباره درمان لازم راهنمایی کنید.»
«انواع اسپریهای تاخیری و کاندوم را بابت انزال زودرس استفاده کردهام ولی چندان موثر نبوده است. لطف کنید داروهای موثر را نام ببرید. ممنون.»
قبل از پاسخگویی به پرسشهای این عزیزان، لازم است درباره درمان انزال زودرس به 2 نکته مهم توجه کرد؛ اولین نکته همان تشخیص دقیق انزال زودرس است که باید در تعریف علمی آن بگنجد چون ممکن است افراد انتظارهای متفاوتی از خود یا باورهای نادرست در این زمینه داشته باشند. باید با این افراد صحبت کرد و توضیح داد که دچار بیماری خاصی نیستند و بیدلیل به دنبال درمانهای مختلف نباشند.
نکته بعدی، بررسی بیمار مبتلا به انزال زودرس از نظر ابتلای احتمالی سایر بیماریهاست. مثلا اگر مردی دچار التهاب پروستات باشد، از درمانهای مرسوم برای انزال زودرس سودی نخواهد برد و تجویز دارو به او توصیه نمیشود؛ و اما بعد:
1- هیچ دارویی انزال زودرس را صددرصد درمان نمیکند.
2- برای درمان انزال زودرس هیچ دستگاهی که مورد تایید مراجع معتبر علمی باشد، وجود ندارد.
3- هدف پزشک درمان است، نه تسکین موقت. این موضوع از این نظر ذکر میشود که در حال حاضر تبلیغات گستردهای در مورد بعضی کرمها و اسپریها میشود که ترکیب بیشتر آنها ماده بیحسکنندهای بنام «گزیلوکائین» یا «لیدوکائین» است. این کرمها و اسپریها نهتنها اثر درمانی ندارند، بلکه 4 عارضه نیز دارند؛ اول اینکه رفتهرفته بیمار به مصرف آنها عادت میکند، دوم اینکه میزان رضایتمندی جنسی در فرد و همسر او کاهش مییابد، سوم اینکه بهتدریج آثار درمانی آنها کاهش مییابد و فرد باید مقادیر استفاده را افزایش دهد که این کار خطرناک است چون مواد بیحسکننده از راه پوست و مخاط به راحتی جذب خون میشوند و مصرف مقادیر بیش از حد آنها خطر مسمومیت دارویی دارد.
نکته آخر هم اینکه استفاده از کرمها و اسپریهایی که گاهی در مراکز غیرمجاز تولید میشوند، احتمال ابتلا به عفونتهای دستگاه تناسلی را بهویژه در خانمها، افزایش میدهد.
4- از نظر علمی 3 درمان شناختهشده برای انزال زودرس وجود دارد؛ رواندرمانی، رفتاردرمانی و دارودرمانی. در حال حاضر در شروع، درمان استاندارد دارودرمانی است. دارودرمانی اگر صحیح انجام شود، در 80-70 درصد بیماران موثر است و برای همیشه درمان خواهند شد. در مواردی که دارودرمانی موثر نباشد، بیمار باید بهوسیله متخصص مربوطه رواندرمانی یا رفتاردرمانی شود.
5- در علوم پزشکی، برای بسیاری از بیماریها که لازم است دارودرمانی انجام شود، یک یا چند داروی انتخابی وجود دارد، ولی این مساله در مورد انزال زودرس صدق نمیکند چون انزال زودرس درمان دارویی انتخابی ندارد و برای درمان آن داروهای مختلف از خانوادههای دارویی متفاوت وجود دارند. ممکن است درمانی برای یک فرد موثر باشد اما بیمار دیگری از آن سود نبرد بنابراین پزشک باید پس از گرفتن شرح حال و بررسیهای لازم، تصمیم بگیرد بهترین دارو برای بیمار کدام است.
6- در حال حاضر بیشترین داروهایی که برای درمان دارویی انزال زودرس تجویز میشوند، داروهایی هستند که میزان سروتونین را در مغز بالا میبرند. مورد استفاده اصلی این داروها در درمان افسردگی است ولی با مقادیر و رژیم درمانی متفاوت در بیماران مبتلا به انزال زودرس تجویز میشوند. ضمن اینکه انواع مختلف از این داروها در بازار وجود دارند، هر بیماری با توجه به شرایط بالینی، از یک نوع بهخصوص از آنها سود خواهد برد.
7- درمان دارویی انزال زودرس روزانه است، یعنی لازم است بیمار داروی تجویزشده را هر روز تا موقعی که پزشک معالج صلاح میداند، مصرف کند. به عبارت دیگر، مصرف دارو چند ساعت قبل از برقراری رابطه زناشویی، جایگاهی در درمان انزال زودرس ندارد. درمان این بیماری درازمدت است و برای ظهور آثار درمانی داروی تجویزشده معمولا حداقل دو هفته باید منتظر شد. ضمنا داروی تجویزشده به هیچوجه نباید یکباره قطع شود و نحوه قطع دارو و زمان آن را پزشک معالج مشخص خواهد کرد.
مطالب مرتبط
برچسبها: آمیزش جنسی, ارتباط جنسی مطلوب, ارتباط جنسی نامطلوب, انزال, انزال زودرس, درباره انزال زودرس, رابطه جنسی, مجله زناشویی, نکات زناشویی
منبع : ahleiran.ir
برای بسیاری از زنان یکی از واقعیتهای آزاردهنده زندگی، رابطه میان رابطه جنسی و خرخر کردن مردان است. بهنظر میرسد که مردان پس از آمیزش، در هر زمانی از شبانهروز که رخ دهد، دچار خوابآلودگی میشوند. گرچه زنان نیز گاهی پس از رابطه جنسی خوابآلوده میشوند، این پدیده در مردان بارزتر است، اما دلیل این خوابآلودگی در مردان چیست؟
اولین دلیل به زمان رابطه جنسی مربوط میشود که معمولا در شبها در تختخواب انجام میشود و نیاز به فعالیت جسمی دارد که به خستگی میانجامد و مردان معمولا باید بیشتر از زنان در حین آمیزش فعالیت جسمی انجام دهند، هرچند که همیشه اینطور نیست. بنابراین وقتی آمیزش به پایان میرسد، طبیعی است که مردها احساس خوابآلودگی کنند.
دوم اینکه، پژوهشها با استفاده از اسکن «توموگرافی با گسیل پوزیترون» (PET) نشان داده که یک شرط اصلی برای رسیدن به ارگاسم، این است که فرد هراسها و اضطرابهایش را کنار بگذارد. خود آمیزش نیز باعث آرامشبخشی عضلانی (ریلکسیشن) میشود که ممکن است روند به خواب رفتن را آسانتر کند.
همچنین احتمالا بیوشیمی مغزی ارگاسم نیز در این روند دخیل است. پژوهشها نشان میدهند که در حین انزال، مجموعهای از مواد شیمیایی در مغز مرد آزاد میشوند، از جمله نوراپینفرین، سروتونین، اکسیتوسین، وازوپرسین، نیتریک اکساید (NO) و هورمون پرولاکتین. آزاد شدن پرولاکتین در مغز با احساس ارضای جنسی ارتباط دارد و همچنین در «زمان بازیابی» یا «دوره مقاوم بودن» (دورهای که مرد پس از رسیدن به ارگاسم قابلیت تحریک شدن را ندارد)، نقش دارد.
بررسیها همچنین نشان دادهاند که در مردانی که فاقد پرولاکتین هستند، زمان بازیابی کوتاهتر است و آنها زودتر قابلیت تحریک مجدد پیدا میکنند. میزان پرولاکتین بهطور طبیعی در حین خواب بالاتر است و تزریق این هورمون به حیوانات باعث احساس خستگی فوری در آنها میشود. این یافتهها بیانگر رابطهای قوی میان پرولاکتین و خواب است. بنابراین آزادی این هورمون در حین ارگاسم نیز ممکن است در خوابآلودگی مردان دخیل باشد.
اکسیتوسین و وازوپرسین، دو هورمون و ناقل عصبی دیگر نیز که در حین ارگاسم آزاد میشوند، با خواب مربوط هستند. آزادی این هورمونها اغلب با آزادی ملاتونین، هورمون اصلی که ساعت بدن ما را تنظیم میکند، همراه است. همچنین تصور میشود اکسیتوسین میزان استرس را کاهش میدهد که باز به ریلکسیشن و خوابآلودگی منتهی خواهد شد.
اما دلایل تکاملی این خوابآلودگی پس از رابطه جنسی چیست؟
از دیدگاه تکاملی هدف اولیه مرد این است تا جایی که ممکن است فرزند تولید کند و خوابیدن پس از آمیزش به دستیابی به این هدف کمکی نمیکند، اما شاید از آنجایی که مرد بلافاصله پس از آمیزش تا مدتی قابلیت تحریکشدن ندارد، خوابیدن به او کمک کند تا دوباره کسب انرژی کند و به این ترتیب بهترین استفاده از زمان به عمل آید. اگرچه درباره خوابآلوده شدن زنان پس از رابطه جنسی اطلاعات متناقضی وجود دارد، زن هم در نهایت به همراه مرد به خواب خواهد رفت (یا از این زمان برای مراقبت از بچه استفاده خواهد کرد) و این وضعیت از دیدگاهی تکاملی امتیازی برای مرد است، یعنی وقتی مرد بیدار شود و دوباره آماده آمیزش شود، زن در کنار او است.
همچنین ممکن است این خوابآلودگی صرفا یک «اثر جانبی» ناشی از دلیل تکاملی مهمتری باشد که به آزادی اکسیتوسین و وازوپرسین مربوط است. این دو هورمون علاوه براینکه با خواب ارتباط دارند، در «ارتباط عاطفی زوجین» یا پیوند اجتماعی که زوجهای انسانی در اغلب موارد دارند، دخیل هستند.
آزادی این مواد شیمیایی در مغز در حین ارگاسم احساس این پیوند عاطفی و اعتماد میان همسران را بالا میبرد و ممکن است تاحدی توضیحدهنده رابطه میان آمیزش جنسی و پیوند عاطفی باشد. این پیوند عاطفی به نفع بچهدار شدن زوج است، زیرا همکاری دو همسر در بزرگ کردن بچه، احتمال بقای او را به حداکثر میرساند.
به هرحال دلایل بالقوه بیوشیمیایی و تکاملی بسیاری برای خوابآلودگی پس از آمیزش جنسی وجود دارد، برخی از دلایل با اثر مستقیم و برخی از دلایل با اثر غیرمستقیم، اما هیچکس تا به حال علت دقیق این پدیده را ثابت نکرده است، اما یک چیز قطعی است: زنان باید با این پدیده کنار بیایند، زیرا بهنظر نمیرسد این عادت مردان به این زودیها تغییر کند و اگر از جزء زنانی هستید که از به خرخر افتادن همسرتان پس از آمیزش در آزارید به یاد داشته باشید که وضعتان خیلی هم بد نیست. یک نظرخواهی اخیر از 10 هزار مرد انگلیسی نشان داد که 48 درصد آنها در حین خود آمیزش به خواب میروند!
مطالب مرتبط
برچسبها: آمیزش جنسی, ارتباط جنسی, ارتباط عاطفی, ارگاسم, خواب آلودگی بعد از ارتباط جنسی, درباره رابطه جنسی, رابطه جنسی, مجله زناشویی, نکات جنسی, نکات زناشویی
منبع : ahleiran.ir
تمرین برای بهبود میل جنسی
در یک رابطه دوطرفه داشتن میل جنسی برای دو نفر بسیار مهم و حیاتی است. اگر فقط مرد میل جنسی داشته باشد ولی زن مایل به ان نباشد رابطه جنسی متعادلی برقرار نمی شود.
اولین مرحله از چرخه جنسی داشتن رغبت جنسی به فرد مقابل است. زنان دوست دارند اغوا شوند، دوست دارند بدانند بخاطر اینکه آنها را دوست دارید با آنها ارتباط جنسی برقرار می کنید نه از سر ناچاری و نه برای ارضا شدن خودتان. این حتی شما را در موقعیت ضعیف تری قرار می دهد، چون رابطه جنسی مثل یک نیاز یک طرفه می شود یعنی مرد تقاضا می کند و زن عرضه می کند که حالت متعادلی نیست.
تمرینی که در اینجا به شما می دهیم برای بر قراری این تعادل خیلی مفید است. این تمرین تمرکز حسی نام دارد:
جلساتی را فقط برای تمرکز و عشق ورزی به هم اختصاص بدهید. یعنی اگر بچه دارید بعد از اینکه به خواب رفتند و یا روزی که پیش مادربزرگ یا خاله شان هستند زمانی را با هم خلوت کنید. اگر در ابتدا خجالت می کشید ایرادی ندارد که این کار را در نور بسیار کم انجام دهید. حتی می توانید لباس نازکی به تن داشته باشید که معذب نشوید.
در طول این تمرین یکی دراز می کشد و دیگری با دقت تمام بدن او را نوازش می کند، دقت کنید که این کار حالت ماساژ دادن ندارد بلکه حالتی است که شما به لذت بردن و کشف نقاط مختلف بدن همسرتان می پردازید. در طول این تمرین از لمس کردن ناحیه تناسلی و سینه هم در خانم ها و هم در آقایان پرهیز کنید، چون این تمرین اصلا ربطی به رابطه جنسی ندارد.
این تمرین برای آن است که به هم ثابت کنید تنها برای برقراری رابطه جنسی به سمت هم نمی روید بلکه می توانید از روی محبت و علاقه همدیگر را لمس کرده و از این تماس لذت ببرید. هر دو طرف باید بر روی احساس خودشان تمرکز کنند. بعد جایتان را با هم عوض کنید و بعد از تمرین راجع به احساستان با هم صحبت کنید. از لمس چه مناطقی از بدن طرف مقابلتان لذت بردید؟ اگر چطور بود بهتر می شد و غیره.
با وجود اینکه اکثر زوج ها بخصوص کسانی که سال هاست با هم زندگی می کنند فکر می کنند همدیگر را به خوبی می شناسند من تضمین می کنم که با انجام این تمرین نکاتی را در مورد خودتان و همسرتان یاد می گیرید که تعجب زده می شوید. این تمرین استانداردی است که برای درمان کم شدن میل جنسی در خانم ها توصیه می شود.
بخاطر داشته باشید که بر روی مثبت ها تمرکز کنید و تا جای ممکن بدنبال یادگیری باشید تا هر چیز دیگر. اگر هر دو نفر موافق بودید می توانید این تمرین را هر از گاهی به عنوان بخشی از پیش نوازی پیش از بر قراری رابطه جنسی تان هم استفاده کنید. تاکید می کنم هر از گاهی چون این تمرین نباید همیشه به برقراری رابطه جنسی بیانجامد و گرنه کل هدف آن از بین می رود.
مطالب مرتبط
برچسبها: ارتباط جنسی, ارتباط زناشویی, بارداری, برقراری رابطه جنسی, بهبود میل جنسی, رابطه جنسی, روش های بهبود میل جنسی, زایمان, زوج ها, میل جنسی, نکات زناشویی
منبع : ahleiran.ir
بی میلی جنسی پس از بارداری و زایمان
مشکل بزرگی که اکثر زوج های جوان به آن دچار می شوند، بی میلی ارتباط جنسی ناشی از پس از دوران بارداری و زایمان است.
آیا برقرار کردن ارتباط جنسی با زن پس از زایمان ، اشکال شرعی دارد ؟
پاسخ – اگر خانم بعد از زایمان یا سقط جنین خونی ببیند ، این خون نفاس است و در ایام نفاس آقایان نمی توانند ارتباط جنسی به معنای خاص داشته باشند و این کار حرام است و کفاره هم دارد . زمان نفاس به خانم بستگی دارد.
از وقتی خانم من باردار شده است به نیازهای جنسی من توجه نمی کند . آیا من باید تا پایان بارداری او از رفع نیازهای جنسی محروم باشم ؟
پاسخ – ممکن است که این خانم از گروهی است که در ایام بارداری نیازهای جنسی شان کاهش یافته است . خانم هایی که بارداری اول را دارند بیشتر جزو این گروه هستند . خانم باید توجه داشته باشد که وضعیت خودش این طور است ولی مرد شما تغییراتی در نیازهای جنسی اش ایجاد نشده است و او نیاز دارد . خانمها تا آنجایی که در توان شان است و برایشان آفتی ندارد به نیازهای مردشان توجه بکنند.
متاسفانه یکی از زمانهایی که خیانت (ارتباط با خانم های دیگر ) در آقایان زیاد است در ایام بارداری و پس از بارداری است البته در زمان عادت ماهیانه کمتر است . آقای دکتر مستر و جانسون روی یک نمونه ی آماری تحقیق کرده اند که از 97 نفر از آقایان 18نفر اعتراف کرده بودند که در دوران بارداری با خانم های دیگر ارتباط برقرار کرده اند.
پس از زایمان خانم ، از چه زمانی می توان با او ارتباط برقرار کرد ؟
پاسخ – از نظر شرعی تا زمانی که خانم در ایام نفاس باشد نمی توان با او ارتباط جنسی برقرار کرد. از نظر بُعد پزشکی و بهداشتی آراء مختلفی در این مورد هست. در منابع و در آراء متخصصان نظرات مختلف است. تفاوت زمانها به نوع زایمان و مشکل خانم هم بستگی دارد. برقرار نکردن ارتباط جنسی در این زمان برای جلوگیری از درد وعفونت است. همچنین دستگاه تولید مثل خانمها بعد از زایمان دستخوش تغییرات جدی می شود. برای برگشت این تغییرات زمان لازم است، توصیه ی ما این است که خانم به پزشک خودشان مراجعه کنند. خانم ها از نظر روحی و جسمی می توانند این موضوع را احساس کنند.
از زمانی که فرزند من بدنیا آمده است، خانم من هیچ تمایلی برای ارتباط جنسی با من ندارد .علت چیست و باید چکار کرد ؟
پاسخ – علت اصلی و جدی آن هورمون ها هستند. خانم ها دو هورمون جنسی و عاطفه ی مادری دارند. در دوران بارداری قبل از تولد فرزند ، ترشحات هورمون های جنسی مثل پروژسترون و استروژن زیاد می شود و میل جنسی خانم زیاد می شود . وقتی خانم زایمان می کند ترشح هورمون پرولاکتین زیاد می شود وترشح هورمون های جنسی کم می شود. این هورمون برای افزایش شیر مادر است. علت اصلی و عمومی بی میلی خانم ها بخاطر همین است.
علت دیگر افسردگی بعد از زایمان است . از هر صد خانمی که زایمان می کنند ده الی پانزده نفر افسردگی پس از زایمان را تجربه می کنند. علت این افسردگی اختلالات هورمونی ، کسالت دوران بارداری ،مشکلات زایمان و استرس ها است. بعضی از رفتارها این زمان افسردگی را طولانی تر می کند. مثلا هنگام زایمان آقا در کنار خانم نبوده است یا اینکه آقا پسر می خواسته ولی بچه دختر بوده و آقا به بچه توجهی نمی کند و به خانم ابراز محبت نمی کند.
زایمان در بچه اول خیلی استرس و مشکلات دارد. دیگر اینکه خانم ها از بارداری مجدد نگران هستند و گاهی احساس درد دارند ، اینها باعث بی رغبتی در خانمها می شود. یک نوزاد مشکلات زیادی دارد ، توان مادر را می گیرد و وقت مادر را پر می کند و مادر دیگر حوصله ی این ارتباطات را ندارد و زمانی ندارد که به این ارتباطات فکر کند. در این سه ماه اول مادر با فرزند رابطه ی عاطفی عمیقی پیدا می کند، زیرا بچه به مادر خیلی نیاز دارد. از طرفی با این نیاز عاطفی نیاز جنسی زن برطرف می شود و دیگر نیازی به ارتباط جنسی ندارد.
این رفتار کاملا طبیعی است . این روزها مثل روزهای ابری است یعنی خورشید هست ولی دیده نمی شود . در این موارد آقایان بیشترنگران می شوند که نکند خانم شان همیشه این طوری بماند. این خانم مثل خورشیدی در پشت ابر است وقتی این ابر برود خورشید نور افشانی خواهد کرد. ممکن است که چهار تا دوازده ماه این حالت برای خانم باشد. معمولا در چهار ماه اول مشکل حل می شود. زیرا بچه بزرگترمی شود و نگرانی مادر کمتر می شود و بعد به غرایزش توجه می کند. در اینجا کلید کمک به خانم در دست آقا است.
اگر آقا در این دوران به نکاتی توجه کند ممکن است که این زمان را کوتاهتر بکند. آقا از نظر معنوی به خانم توجه کند، ابرازمحبت بکند ، تشکر بکند ، شوق و ذوق بکند و به همسرشان کادو بدهد ، این کارها باعث می شود که فشار روی خانم کمتر بشود و خانم احساس آرامش می کند و احساس نیاز جنسی بکند. دیگر اینکه آقا در کارهای خانه به خانم کمک کند و کارهای بچه ی دیگر را انجام بدهد.
آقایان باید توجه بکنند که در این موارد نباید به زور متوسل بشوند زیرا باعث طولانی شدن این مدت می شود. خانم ها در مورد افسردگی باید با خدا و ائمه ارتباط داشته باشند و ذکر بگویند تا افسردگی کمتر بشود. خانم ها با محبت آقا را مجاب کنند که به او کمک بکند. خانم باید سعی کند که این مدت را به کمترین مدت تقلیل بدهد زیرا آقا تغییرات هورمونی نداشته است و نیازهایش مثل قبل است. البته آقایان می توانند در این دوران نیازهای خودشان را مثل دوران عقد برآورده بکنند و اینکار اشکالی ندارد.
برچسبها: ارتباط جنسی, ازدواج, بارداری, بیمیلی جنسی, دلیل بی میلی ارتباط جنسی, دلیل بی میلی جنسی, دوران بارداری, دوران زایمان, زایمان, مجله زناشویی, نکات زناشویی, نیاز های جنسی
منبع : ahleiran.ir